Triple P


MEE helpt ouders van kinderen met een beperking hun kind positief op te voeden, met een methode die bewezen effectief is. Om daarmee meer succes te boeken, werken we samen met andere organisaties die werken voor jeugd in het ‘Positief Pedagogisch Programma’ Triple P.

Omdat uiteenlopende organisaties samenwerken in één programma, spreken professionals steeds vaker dezelfde taal. Zij delen kennis en ervaring en brengen het opvoedingsprogramma samen op een hoger plan. Dat leidt tot betere resultaten, een betere communicatie met ouders en het voorkomt dat problemen onnodig escaleren.

MEE consulenten zijn speciaal geschoold in Stepping Stones; een onderdeel van Triple P dat de eigen kracht van ouders van kinderen met een beperking ontwikkelt. Het helpt hen beter om te gaan met veel voorkomende gedragsproblemen en stimuleert positief contact tussen kind en ouders. Dit leidt tot afname van emotionele en gedragsproblemen bij kinderen en opvoedingsstress bij ouders van kinderen met een beperking.


Neem contact met ons op voor meer informatie .